Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Frissen kiültetett növényeket loptak el Tata közterületeiről 2018-05-03

Az elmúlt napokban ismeretlenek a város több pontjáról is eltulajdonítottak a Városgazda Kft. által kiültetett növényeket, palántákat. Elloptak többek között az Öreg-tó partjáról a lovarda felőli oldalról nyolc, a napokban ültetett tiszafát, valamint frissen kihelyezett virágokat: levendulát, begóniát a Harangláb mellől és az Angolparkból. Acsai Zoltán a Városgazda Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója úgy nyilatkozott: - minden jóérzésű embert felháborít a növények eltulajdonítása, ami nem csupán anyagi kárt jelent, hanem semmibe veszi a város szépítéséért végzett munkát, és rontja Tata városképét, természeti szépségét, turisztikai vonzerejét is. Bár legtöbbször a csendes éjszakai órákban követik el ezeket a cselekményeket, kérjük, ha valaki ilyesmit lát, értesítse a Városgazdát, az Önkormányzatot vagy a rendőrséget. Vigyázzunk Tatára, védjük meg közösen a természeti értékeinket!  
 

Aszfaltoztunk ma a városban 2018-04-26

A tél, a hideg idő miatt keletkezett úthibákat javítottuk ma Tatán, 3 tonna aszfalt felhasználásával. A Bezerédi és a Tavasz utcában, valamint a Dadi úton és a Toldi utcában tüntettük el a kátyúkat. Az Újhegyi úton, illetve az Iskola utcában útsüllyedéseket javítottunk ki. Jövő héten folytatódik az utak helyreállítása.
 

Szépen fejlődnek a palántáink 2018-04-17

A Városgazda telephelyén lévő üvegházban már szépen fejlődnek azok a palánták, amelyek hamarosan a tatai utcákat, tereket fogják díszíteni. Munkatársaink idén tavasszal több mint 60 000 palántát ültetnek ki a következő hetekben városszerte, többek között begóniákat, paprikavirágokat, petúniákat, lepkevirágokat, csüngő begóniákat és sivatagi rózsákat.