Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Befejeződött a Bartók Béla út 7-9 szám közötti útszakaszon a csapadékvíz elvezetésének kialakítása 2018-08-24

A múlt héten kezdtük el a Bartók Béla út 7-9 szám közötti útszakaszon a csapadékvíz elvezetésének kialakítását. A mai napon a munka az aszfaltozással befejeződött. A Szent István utcában szintén aszfaltoztunk, ott egy megsüllyedt járdaszakaszt javítottunk ki, illetve a Kálvária utcai református óvoda előtti járdarész is új aszfaltot kapott, mivel korábban a fák gyökérzete a járdát tönkretette.
 

Elkezdődött az Agostyáni buszváró akadálymentesítése 2018-08-22

Munkatársaink kialakítottak egy új járdaszakaszt, ahol a kerekesszékkel, illetve babakocsival közlekedők könnyebben meg tudják közelíteni a megállót. A héten a járda megkapja az aszfaltréteget is. A váróba a mai napon a szép új ablakok is bekerültek, a buszmegálló felújítása hamarosan befejeződik.
 

Megrongálták a Kincseskert Óvoda közelében lévő játszóteret 2018-08-21

A mögöttünk álló hosszú hétvégén, ismeretlen elkövető olajat locsolt a játszótérre, ezzel beszennyezve és balesetveszélyessé téve az ott található játékokat és a homokozót. A Városgazda munkatársai oldószerrel megtisztították, majd lemosták a játékszereket, a homokozóba pedig alapos tisztítás után friss homok került. Holnap a játszótéren lévő egyik padot is kicserélik a rongálás miatt. Egy ilyen cselekmény akár életveszélyes helyzetet is előidézhet, ha bárki információval rendelkezik a rongálással kapcsolatban, kérjük jelezze nekünk!