Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Közös munkával szépül tovább az Angolkert 2023-05-17

A tatai Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai május 17-én megkezdték az Angolkertben, a Cseke-tó partján lévő padsor egységesítését az Erzsébet királyné téri bejárattól a Tükör forrásig terjedő szakaszon. A Csurgó-kút Egyesület cégünket korábban megkereste azzal az ötlettel, hogy a különböző típusú padok sorát egységesítsük ún: Czuczai padokra, melyek korábban díszítették a történelmi parkot. Az ötletet örömmel továbbítottam Michl József polgármester úr felé, aki támogatta az elképzelést, így megkezdhettük az eredeti Czuczai padok felújítását és kihelyezését, miután a Csurgó-kút Egyesület pár héttel ezelőtt már telepített két padot, és egy asztalt székekkel a Cseke-tó partjára.  Terveink szerint a következő időszakban összesen 11 felújított pad kerül az érintett partszakaszra, remélem, a tataiak nagy örömére. Egyben köszönjük az egyesület kezdeményezését, szívesen együttműködünk a jövőben is azokkal a tataiakkal, akik aktívan részt vállalnak a városszépítő munkában. Dr. Szerencsi Richárd, cégvezető
 

Faültetéssel zárulnak a munkák a Bacsó lakótelep hulladékgyűjtő szigeténél 2023-05-05

Végéhez közelednek a Bacsó Béla úti lakótelephez tartozó szelektív hulladékgyűjtő sziget áthelyezésének és a sziget közelében lévő parkoló felújításának munkálatai. A hulladékgyűjtő környezetét Rigó Balázs alpolgármester kezdeményezése nyomán kezdte el megszépíteni az önkormányzat megbízásából a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. március végén, egy helyszíni bejárást követően. A hulladékgyűjtő azóta új helyre került, és további tárolókkal egészült ki, ezzel jelentősen megnőtt a befogadóképessége. Munkatársaink a helyszínen elbontották a régóta ott álló kerítéslábazatot és felújították a parkolót, amely friss murvás burkolatot is kapott. A területen a városi főkertész szakmai irányításával sor került a terület fásítására is, a zöldfelület fejlesztés nyomán hét gömbakácfát ültettünk ki. A következő időszakban még kisebb területrendezési munkákkal zárul a terület szépítése.
 

Takarító munkatársat keres a Városgazda 2023-04-26

A Tatai Városgazda Nonprofit Kft. felvételt hirdet intézménytakarító munkakörbe, napi 4 órás munkavégzéssel. Személyes találkozóhoz időpontegyeztetésre jelentkezni a 06/30-829-9171-es telefonszámon lehet, munkanapokon 12 és 15 óra között.