Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Folytatódik az őszi lombhulladék eltakarítása Tatán 2018-11-07

Folytatódik az őszi lombhulladék eltakarítása Tata számos pontján, a lombszívó ma többek között a Geszti Óvodában és környékén dolgozott. A lakosság által kihelyezett zsákos zöldhulladékot a zöldjárat szállítja el november végéig. Az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt., a szelektív hulladékgyűjtési napokon szedi össze a 70 centire összevágott, összekötözött és egy köbméternél nem nagyobb mennyiségű, az udvarokból kikerült zöldhulladékot, ágakat. A Tatai Városgazda Kft. csak az általa, illetve az E.on szakemberei által levágott ágakat viszi el. Kapacitásunk függvényében, korlátozott mértékben a Városgazda titkárságán (Tata, Belterület HRSZ.460/143, Tsz: 34/708-102) díjazás ellenében megrendelhető az udvarokban összegyűjtött kisebb mennyiségű lombhulladék elszállítása is.
 

Folyamatosan gyűjtjük az őszi lombhulladékot 2018-11-05

Városszerte számos helyszínen takarítjuk el az őszi lombhulladékot, ma az Erzsébet Királyné téren lombporszívóztuk a lehullott faleveleket, és dolgoztunk többek között a Kossuth téren, a Bartók Béla úton, valamint több lakótelepen is. A lombhulladék elszállítását ezekben a napokban Tata-szerte folyamatosan végezzük, és köszönjük szépen a segítséget mindazoknak, akik ingatlanjaik előtt saját maguk összehúzzák az elszáradt faleveleket, ezzel is segítve és meggyorsítva a munkánkat.
 

Folytatjuk a készülődést a télre 2018-10-30

Harminc tő bukszust ültettünk hétfőn a Haranglábnál, ezzel pótolva a korábban onnan eltulajdonított növényeket. A tóparton pedig, a nagy platánfa melletti ladikba helyeztünk ki árvácskákat, amelyek a zord idő beköszöntével is szépen mutatnak majd.