Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Hamarosan megkezdődik a tavaszi lomtalanítás 2019-03-21

Tisztelt tataiak! A napokban valaki tévesen megosztotta a tavalyi lomtalanításról szóló bejegyzésünket, ezért is szeretnénk önöket tájékoztatni arról, hogy a tavaszi lomtalanítás ideje április utolsó hetében, május elején kezdődik. A pontos, körzetekre lebontott időpontokat hamarosan meghirdetjük itt a facebook oldalunkon, a Városgazda honlapján, a Városkapu újságban valamint a szokásos módon, szórólapokon is.
 

Ma folytattuk a tópart sétány területrendezését 2019-03-20

Kiszedtük a régi, elöregedett cserjéket és terülő fenyőket, megkezdtük a padok mögötti terület füvesítését. Később, a tartósan jó idő beköszöntével a helyszínre egynyári virágokat is fogunk ültetni. A kopjafa előtt két vérszilvafát ültettünk el, a fák az Építők parkjából kerültek ide, hogy még szebbé tegyék az emlékhely környékét.
 

Beköszöntött a palántázás időszaka 2019-03-13

Jön a tavasz, a Városgazdánál is beköszöntött a palántázás időszaka. A cég telephelyén található üvegházban már több ezer apró növény várja, hogy a közeljövőben kiültessék a tatai utcákra, terekre. Idén többek között begóniákat, virágcsalánokat, mézvirágokat, hamvaskákat, büdöskéket, japánmirtuszokat, petúniákat, és csüngő begóniákat láthatunk majd városunk utcáin közlekedve.