Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Vízvezeték - szerelőt keresünk 2020-08-28

Vízvezeték - szerelő munkakörbe munkatársat keres a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. Munkavégzés helye: Tata. Jelentkezés módja: Részletes, fényképes szakmai önéletrajz elküldésével, az ugyvezeto@tataivarosgazda.hu email címre. Pályakezdők jelentkezését is várjuk. További információkért hívja a +36 30 691 0026-os telefonszámot.
 

Viharkár elhárítási munkákat végez a Tatai Városgazda 2020-08-18

Az elmúlt napok időjárása újabb feladatokat adott a Tatai Városgazda Nonprofit Kft.-nek. Munkatársaink folyamatosan dolgoznak azon, hogy a viharok okozta károkat elhárítsák. Augusztus 15-én szombaton a vihar után a Kastély tértől indulva kollégáink a Remeteségi strand irányába haladtak, az időjárás akkor ezt a területet sújtotta a legnagyobb mértékben. A Kastély téren nagy ágak szakadtak le, a sétányt beterítette a hulladék. A Lovardánál található játszótérnél a kőrisekről és a platánokról hatalmas ágak szakadtak le, itt szabaddá tettük a lépcsőt és elhárítottuk a közvetlen életveszélyt a játszótér területén. A Lovarda főbejárata mellett 2 fa fordult ki gyökerestül, ezek közvetlen életveszélyt nem jelentettek, darabolásukat és elhordásukat hétfőn végeztük el. A Lovarda és a Remeteségi strand közötti területen egy tucat fa dőlt ki vagy törte össze őket a vihar. A strandok területét szalaggal zártuk le, a többi területen a lehetőségekhez képest azonnal levágtuk a leszakadt ágakat, szabaddá tettük a sétányt. Az egyik gyökerestül kifordult nyárfa az erdőbe borult, a sétány melletti részen hatalmas gödör keletkezett, melyet körbekerítettünk és szalagoztunk. Augusztus 16-án, vasárnap helyreállítottuk a kidőlt nyárfa miatt a sétányt a Tófarokban, és géppel félretoltuk a Lovarda mellett kifordult 2 fát. Az Angolparkban a leszakadt vagy fennakadt ágakat vágtuk le. Augusztus 17-én hétfőn kitakarítottuk a…
 

Őszi lomtalanítás az üdülő területeken 2020 2020-08-13

  Tegyünk együtt a Tiszta Tatáért! Értesítjük a tatai üdülő tulajdonosokat, hogy a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. (Tata, Belterület 460/143. hrsz., tel.: 34/708-102) ingyenes ŐSZI  lomtalanítást végez az üdülő területeken: 2020. október 12-től  2020. október 16-ig. Elszállításra kerülnek a magáningatlanoknál keletkezett lomhulladékok (1 m3 térfogat határig), egyéb, daruzást nem igénylő berendezési tárgyak. Nem kerül elszállításra a veszélyes hulladék (akkumulátor, festék, stb.), elektronikai hulladék (TV, számítógép, monitor, mosógép stb.), autógumi és a zöld hulladék. ELEKTRONIKAI HULLADÉK KÖZPONTI GYŰJTÉSE:  2020. szeptember 10. Tata, Agostyáni Úti  Parkoló  10 - 17 óráig. 2020. október 01. Tata,  Környei Úti  Parkoló  10 - 17 óráig. Elektronikai eszközökből csak a megbontatlan, egész készülékek kerülnek átvételre.   VESZÉLYES HULLADÉK KÖZPONTI GYŰJTÉSE:          2020. szeptember 16.  Tata, Környei Úti  Parkoló  9 - 17 óráig Csak az alábbi veszélyes hulladék frakciók kerülnek átvételre: Festék és hígító származékok (maradék festék, festékes doboz) (5 l/fő, vagy 5 db festékes doboz/fő), toner, nyomtatópatron (2 db/fő), növényvédőszer (2 l/fő), fáradt olaj (5 l/fő), akkumulátor (2 db/fő) Az elektronikai és a veszélyes hulladék leadása-átvétele a Közterület-felügyelet ellenőrzése mellett történik. Segítő közreműködésüket köszönjük:                                                                                         Tatai Közös Önkormányzati Hivatal Tatai Városgazda Nonprofit Kft.