Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Takarítónőt keresünk! 2022-03-31

Takarítónőt keres a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. a Güntner Aréna Városi Sportcsarnokba. Jelentkezni a 06/30- 691-0026-os telefonszámon lehet.
 

Megkezdtük a fák elhordását és a tereprendezési munkákat a viharos szél után 2022-01-31

A vasárnapi erős szél városunkban több helyszínen is okozott fakidőléseket, ágak leszakadását. A Tatai Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai a szélvihar ideje alatt csak a legszükségesebb elhárítási munkákat tudták elvégezni, hiszen az időjárási körülmények miatt akkor a munkavégzés élet és balesetveszélyes volt. A rossz idő elmúltával azonnal megkezdtük a fák elhordását és a tereprendezési munkákat, melyeket a következő napokban folyamatosan végeznek kollégáink. Ma többek között az Angolparkban és az Öreg-tó partjának számos pontján dolgoztunk. Emellett kollégáink elkezdték a tóparti korlát helyreállítását is a Kastély térnél, ahol még múlt hét pénteken dőlt rá egy vastag faág a korlátra, összezúzva két tartóoszlopot is.
 

Ingatlanos munkatársat keres a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. 2022-01-31

Munkatársat keres a Tatai Városgazda Nonprofit Kft., irodai, adminisztratív munkára és ingatlankezeléssel kapcsolatos helyszíni feladatok ellátására.   A jelentkezés feltételei: - érettségi - határozott fellépés - jó kommunikációs készség - B kategóriás jogosítvány. A munkavégzés helye: Tata A jelentkezés módja: részletes, fényképes szakmai önéletrajz elküldésével, az ugyvezeto@tataivarosgazda.hu email címre. További információért hívja a +36 30 691 0026-os telefonszámot.