Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Megkezdődött a virágültetés a városban 2022-05-20

Városszerte megkezdte a virágültetéseket a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. A héten a Kodály-teret is szépítették munkatársaink, ahová több, mint 6 ezer tő növény került ki, kánna, díszcsalán és petúnia különböző színekben valamint büdöske és batáta. Közel 50 ezer virágpalántát nevelt a tavaszi időszakban üvegházában a Városgazda Kft. Ezekben a hetekben a növények kiültetése zajlik többek között a Kossuth térre, a tóvárosi körforgalomba, a Kapucinus templomhoz és az Öreg-tó partján.
 

Várjuk a becsületes megtalálót! 2022-05-19

A Tatai Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai tegnap az Angolkertben, a szabadtéri színpad székeinek javítása után a helyszínen felejtettek egy Berner típusú akkumulátoros sarokcsiszoló gépet. Kérjük, ha valaki megtalálta, juttassa el hozzánk, vagy hívja a 34/708 102-es telefonszámot. Köszönjük!
 

Parkolót építünk 2022-05-16

A Május 1. út 66-os számú tömb mellett alakít ki ezekben a napokban egy ötállásos murvás parkolót kiemelt szegéllyel körbekerítve a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. A parkolókat parkolási gondok megoldására, a lakók kérésére építteti az önkormányzat. A kiemelt szegély betonozása befejeződött, a héten a murva leterítésével folytatódnak a munkák.