Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Tájékoztató online és telefonos ügyintézésről 2020-03-14

Tisztelt tataiak!

A kialakult közegészségügyi helyzetre való tekintettel, valamint a magyar kormány, a koronavírus-járvány terjedésének megelőzése érdekében hozott döntéseihez kapcsolódó önkormányzati intézkedésekkel összhangban, arra kérjük Önöket, hogy a következő hetekben a személyes ügyintézés helyett részesítsék előnyben a telefonos és online lehetőségeket.

A Tatai Városgazda Nonprofit Kft. vezetősége és munkatársai telefonon a 34/708 102-es számon, vagy e-mail-ben, az info@tataivarosgazda.hu címen várják bejelentéseiket, észrevételeiket a városüzemeltetési kérdésekkel kapcsolatban. Emellett továbbra is elérhetőek vagyunk közösségi felületünkön, a https://www.facebook.com/tataivarosgazda/ oldalon, ahová elküldhetik üzeneteiket.

Az ingatlannal kapcsolatos ügyekben a személyes ügyfélfogadás szünetel, az ügyfélfogadás csak azokban az ügyekben megengedett, amelyekben jogszabály írja elő a személyes megjelenés szükségességét. Emellett kérjük csak halaszthatatlan, azonnali ügyintézést igénylő ügyekben keressék fel a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. telephelyét.

Ingatlan ügyekben a következő elérhetőségeken kereshetik kollégáinkat: 30/691 0032, 30/603 7674.

Kérjük szíves együttműködésüket, amely mindannyiunk egészségének védelmét szolgálja!

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük:

 

Acsai Zoltán

ügyvezető