Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Több ezer palánta várja ismét, hogy szebbé varázsolja Tatát... 2017-04-05

A Tatai Városgazda Nonprofit Kft. üvegházában idén is szépen fejlődnek azok a virágpalánták, amelyeket hamarosan városszerte kiültetünk. Tata nyárra újra virágba borul, a városban sétálva láthatnak majd többek között törpe és futópetúniát, büdöskét, kakastaréjt, begóniát és verbénát, különböző díszzsáját, vinkát és bidenst. Várhatóan április végén - május elején kezdjük majd el a 35 000 palánta kiültetését.
 

Parkolási rend a Kőkúti Iskola mögött… 2017-04-04

A Kőkúti Iskola mögötti parkolóban tereprendezés nyomán már jelzőtáblák, kihelyezett parkolásgátló oszlopok, és sövénysor is jelzi a kötelező haladási irányt, az ott parkolni szándékozók számára. Kérjük, a helyszínen vezessenek figyelmesen, tartsák be a be-és kivezető kötelező haladási irányokat. Előzzük meg a baleseteket a forgalmi rend betartásával!
 

Asztalos és lakatos munkatársakat keresünk 2017-04-04

Asztalos és lakatos munkakörbe munkatársakat keres a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. Munkavégzés helye: Tata. Jelentkezés módja: Részletes, fényképes szakmai önéletrajz elküldésével, az ugyvezeto@tataivarosgazda.hu email címre. Pályakezdők jelentkezését is várjuk. További információkért hívja a +36 30 691 0026-os telefonszámot.