Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Szépen fejlődnek a palántáink 2018-04-17

A Városgazda telephelyén lévő üvegházban már szépen fejlődnek azok a palánták, amelyek hamarosan a tatai utcákat, tereket fogják díszíteni. Munkatársaink idén tavasszal több mint 60 000 palántát ültetnek ki a következő hetekben városszerte, többek között begóniákat, paprikavirágokat, petúniákat, lepkevirágokat, csüngő begóniákat és sivatagi rózsákat.
 

Tavaszi lomtalanítás 2018-04-10

Értesítjük Tata város lakóit, hogy a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. ingyenes tavaszi  lomtalanítást végez a következő időpontokban: I. körzet: Országgyűlés tér – Agostyáni út a vasúti átjáróig – Somogyi B. u. – Almási u. – Bajcsy-Zs. u. – Bacsó B. út – Mikovényi utca és a rácsatlakozó mellékutcák – Bacsó B. úti lakótelep. Időpont: 2018. április 16-20-ig. II. körzet: Bartók B. u. lakótelep – Ady E. u. – Petőfi S. u. – Egység u. – Sport u. – Malom u. és az ezekből nyíló utcák – Vértesszőlősi u. – Baji u. – vasút által határolt kertvárosi városrész. Időpont: 2018. április 21. és április 23-25-ig. III. körzet: Május 1 út, Komáromi u. és a Környei út által határolt terület a Cifra-malomtól – Rákóczi u. – Kocsi u. – Fazekas u. és a rácsatlakozó utcák, azaz az Öreg-tó felé eső részek. Időpont: 2018. április 26-27-ig és május 02-04-ig. IV. körzet: Május 1. út  – Új út – Komáromi út – Mocsai út – Veres P. u. - József A. u. – Kocsi út – Dadi u. és a rácsatlakozó utcák. Időpont: 2018. május 7-11-ig. V. körzet: Tata Újhegy utcái és a IV. dűlőtől a VIII. dűlőig – Agostyáni városrész Időpont: 2018. május 14-18-ig. Az üdülő területeken:…
 

Hamarosan felújítások kezdődnek Remeteségben 2018-03-22

A Mária, az Ilona és a többi női neves utca lakói azzal a kéréssel fordultak Viczenáné Czégény Ágnes önkormányzati képviselőhöz, hogy az érintett remeteségi területen karbantartásra szorulnak az utak. A képviselő, valamint a  Tatai Közös Önkormányzati Hivatal és a Városgazda Kft. munkatársai március 22-én a helyszínen vizsgálatot folytattak, és megállapították, hogy néhány helyen gondot okoz a vízelvezetés. Ennek megoldására döntés született az egyik érintett ponton egy szikkasztó árok kialakításáról, melyet a Városgazda hamarosan megvalósít. Emellett a területen a zúzott köves utak karbantartása is elkezdődik a közeljövőben, a kigödrösödött és kátyúsodott utat fogják kijavítani, valamint a helyszínre bevezető Mária utat aszfaltozni, amint az időjárási körülmények megengedik.