Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Műszaki ügyintéző munkakörbe munkatársat keresünk! 2023-04-20

A Tatai Városgazda Nonprofit Kft. felvételt hirdet műszaki ügyintéző munkakörbe, napi 8 órás munkarendben. Elvárásaink: - legalább középfokú műszaki végzettség - műszaki területen szerzett, minimum 2 éves tapasztalat - büntetlen előélet - a gépjárműipari műszaki végzettség és gyakorlat előnyt jelent A műszaki ügyéntéző feladatai: - a városgazda teljes jármű és gépparkjának üzemeltetése - logisztikai feladatok elvégése Amit kínálunk: - stabil munkahely - barátságos légkör Az önéletrajzokat – a jelentkezők elérhetőségeinek pontos megjelölésével - a következő e-mail címre várjuk: ugyvezeto@tataivarosgazda.hu
 

Virágzik a Városgazda 2023-04-18

Természetesen idén is gondoskodnak a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai arról, hogy virágok szépítsék városunk utcáit, köztereit.  A Városgazda fűtött üvegházában március óta több tízezer palánta növekszik – tájékoztatott dr. Szerencsi Richárd cégvezető, aki elmondta azt is, hogy további palánták nőnek még a Városgazda számára külső kertészetekben is, így a tartósan jó idő beköszöntével pár hét múlva már több, mint 40 ezer tő növényt ültetnek majd ki. Dr. Szerencsi Richárd sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: - Idén sem szervezünk palántavásárt, ugyanis szeretnénk az összes növényt kiültetni, így azok a tataiak örömét szolgálják majd az első fagyok beálltáig. Tata közterületeire több, mint 40 féle növény kerül majd ki, többek között a Kossuth és a Kodály térre, a Hősök terére, a vár környékére, az Öreg-tó parti sétányra, a körforgalmakba, az Esterházy-kastély környezetébe. A kiültetésre váró virágok között van például pillangóvirág, dísz édesburgonya, büdöske, papagájfű, párnacserje, kakastaréj, hamvaska, díszcsalán, zsálya, paprika, kristály és legyezővirág, fátyolka, dália, menyecskeszem és margaréta is.  A kiültetésig a Városgazda munkatársai felügyelik és gondozzák a palántákat.  
 

Járdaszakasz újult meg a Bartók Béla utcán 2023-04-12

A Tatai Városgazda Nonprofit Kft. befejezte a Bartók Béla utca 7-es számú tömbnél található járdaszakasz felújítását.  A helyszínen a járda közel 20 méteres szakaszon újult meg, miután a mellette található jegenyenyár gyökérzete felnyomta és megtörte. Munkánk során kiemelt szempont volt a fa védelme, ezért munkatársaink először elbontották a roncsolódott szakaszt, majd ezt követően a fa gyökérzetének megóvása érdekében módosították a járda nyomvonalát. A helyszínen 30 négyzetméteren kapott új aszfaltréteget a járda, melynek két oldalán kerti szegélyt is kialakítottunk.