Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

November 29-én pénteken kezdődik a Kossuth téren az Adventi Örömök programsorozat 2019-11-27

 A Tatai Városgazda Nonprofit Kft. már elkezdte az ünnepi előkészületeket, kihelyeztük a fényfüzéreket és szerda délelőtt felállítottuk a Kossuth téren a karácsonyfát is. A Szent Kereszt Templom felújítási munkái miatt idén a fenyő nem a templom épülete előtt kapott helyet, hanem a tér közepén, ezért a fának új talpat készítettünk, amit mindhárom lábán egyenként 15 mázsányi súllyal stabilizáltunk, valamint a tetejét is külön rögzítettük. Megkezdődött a faházak kihelyezése is, pénteken 14:00 órától pedig minden érdeklődőt szeretettel várunk a Tatai Adventi Örömök programjaival.
 

A Kazincbarcikai utcában javítottuk ki a járdát 2019-11-26

November 26-án a Kazincbarcikai utca 4. szám előtti területen fejeződött be a gyökérfelnyomódás miatt megsérült járdaszakasz helyreállítása. Még múlt héten szedtük fel a járólapokat, és új alapot is készítettünk hozzá a mintegy ötven méteres szakaszon.
 

Elkezdődött a murvás utak gépi kiegyenlítési munkája a városban 2019-11-25

Először az újhegyi dűlőkben, majd ahogyan az időjárás engedi, a munkálatok tovább folytatódnak az üdülő területeken is. A munkagép végigmegy az érintett területeken, kiegyenlíti az útfelületeket, a kisebb úthibákat kijavítja, majd a következő napokon a maradék gödröket feltöltik murvával, és legvégül lehengerezik az utakat.