Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Szerdán négy virágládát helyeztünk ki a Fáklya és a Tulipán utcák kereszteződése melletti útszakaszra 2018-10-10

Még idén júniusban számoltunk be arról, hogy lakossági kérésre kerültek ki harmincas sebesség korlátozó táblák, és három forgalomlassító küszöb a Fáklya utcába, mert a körzetben élők és a büfésor üzemeltetői korábban jelezték: sokan túl nagy sebességgel hajtanak végig az úton, ahol intenzív a gyalogos és kerékpáros forgalom, s emiatt nagyobb a balesetveszély is. A virágládák kitelepítése szintén a forgalom lassítását szolgálja, mert az arra közlekedők közül néhányan az útról lehajtva kerülték ki a forgalomlassító akadályokat, ezt szeretnénk megakadályozni a most kitett ládákkal. A virágládák nemcsak szépek, de meggátolják az autósokat is abban, hogy megkerüljék a küszöböket. Vezessenek figyelmesen, hiszen a harmincas szakasz bevezetése védi az ott élők, az utcában dolgozók, és az arra kiránduló emberek életét.
 

Végéhez közeledik a Környei utcában lévő csapadékvíz elvezetési rendszer kiépítése 2018-10-01

Az elmúlt héten 60 méternyi csövet fektettünk le az árokba, majd 6 méter hosszan víznyelő rácsot helyeztünk ki. Ma újabb 5 méteren fektettük le a további víznyelő rács alapját, melynek megszilárdulását követően a rács elhelyezésével pár napon belül befejeződik a munka a helyszínen.
 

Elkészült az Agostyáni buszmegálló 2018-09-10

Nemrég számoltunk be arról, hogy a városrészben felújítjuk a harmadik buszmegállót, a tavaly megújult kettőt követően. A leromlott állapotú, fémvázas, műanyag felépítmény helyett, egy téglából épített szép várót alakítottunk ki, amely jobban illeszkedik a másik kettőhöz. Ma utolsó lépésként kihelyeztük és lefestettük a buszváró korlátait is.