Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Faültetéssel zárulnak a munkák a Bacsó lakótelep hulladékgyűjtő szigeténél 2023-05-05

Végéhez közelednek a Bacsó Béla úti lakótelephez tartozó szelektív hulladékgyűjtő sziget áthelyezésének és a sziget közelében lévő parkoló felújításának munkálatai. A hulladékgyűjtő környezetét Rigó Balázs alpolgármester kezdeményezése nyomán kezdte el megszépíteni az önkormányzat megbízásából a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. március végén, egy helyszíni bejárást követően. A hulladékgyűjtő azóta új helyre került, és további tárolókkal egészült ki, ezzel jelentősen megnőtt a befogadóképessége. Munkatársaink a helyszínen elbontották a régóta ott álló kerítéslábazatot és felújították a parkolót, amely friss murvás burkolatot is kapott. A területen a városi főkertész szakmai irányításával sor került a terület fásítására is, a zöldfelület fejlesztés nyomán hét gömbakácfát ültettünk ki. A következő időszakban még kisebb területrendezési munkákkal zárul a terület szépítése.
 

Takarító munkatársat keres a Városgazda 2023-04-26

A Tatai Városgazda Nonprofit Kft. felvételt hirdet intézménytakarító munkakörbe, napi 4 órás munkavégzéssel. Személyes találkozóhoz időpontegyeztetésre jelentkezni a 06/30-829-9171-es telefonszámon lehet, munkanapokon 12 és 15 óra között.
 

Gépkezelő munkakörbe munkatársat keresünk! 2023-04-20

A Tatai Városgazda Nonprofit Kft. felvételt hirdet gépkezelő munkakörbe, fűkaszálási feladatok ellátására, napi 8 órás munkarendben. Elvárásaink: - gépkezelői végzettség - büntetlen előélet - jó állóképesség Előnyt jelent a „B” kategóriás vezetői engedély, illetve motorfűrész kezelői végzettség  A fűkaszás feladata: - a város közterületein végzett fűnyírási tevékenység  Amit kínálunk: - stabil munkahely - barátságos légkör Az önéletrajzokat – a jelentkezők elérhetőségeinek pontos megjelölésével - a következő e-mail címre várjuk: ugyvezeto@tataivarosgazda.hu