Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

A jó szándék kortalan 2019-02-26

Az első kora tavaszi napsütés sokakat kicsal a szabadba, és vannak akik ilyenkor a környezetükre is odafigyelnek. A Bartók Béla úti társasházak egyik kedves lakója kupacokba gyűjti a leveleket és száraz ágakat, ezzel a mi munkánkat is segítve. Köszönjük neki, és minden tatainak, aki tesz is azért, hogy tisztább, rendezettebb környezetben éljünk!
 

Készülünk a tavaszra 2019-02-07

A jó időnek köszönhetően a város több pontján is tereprendezési munkák kezdődtek. Az Erzsébet királyné téren összegyűjtöttük a lehullott faleveleket, metszettük a bokrokat, összeszedtük a bokrok alatt felhalmozott szemetet, illetve elszállítottuk az elszáradt ágakat, valamint bozótot irtottunk, és fát metszettünk a Fenyő téren is.
 

LED izzókat loptak a piarista rendháznál a kandeláberekből 2019-01-28

Január 28-án reggelre ismeretlenek kilopták a LED izzókat a piarista rendház előtti kandeláberekből. A megfelelő világítás biztonsági kérdés is - különösen ilyenkor télen-, az izzók eltávolítása pedig balesetveszélyes helyzetet teremthet, hiszen a csapadékos időben nyitva hagyták a kandeláber lámpatestének ajtaját. Az eset nem először fordult elő, korábban már egy-egy izzót elvittek a lámpákból, most azonban a teljes kandeláber sor izzó nélkül maradt, ezért kérjük mindazokat, akik tudnak bármit az esetről, jelezzék a rendház felé. A tatai piarista rendház biztonsági kamerarendszere jelenleg kiépítés alatt van.