Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Ma folytattuk a tópart sétány területrendezését 2019-03-20

Kiszedtük a régi, elöregedett cserjéket és terülő fenyőket, megkezdtük a padok mögötti terület füvesítését. Később, a tartósan jó idő beköszöntével a helyszínre egynyári virágokat is fogunk ültetni. A kopjafa előtt két vérszilvafát ültettünk el, a fák az Építők parkjából kerültek ide, hogy még szebbé tegyék az emlékhely környékét.
 

Beköszöntött a palántázás időszaka 2019-03-13

Jön a tavasz, a Városgazdánál is beköszöntött a palántázás időszaka. A cég telephelyén található üvegházban már több ezer apró növény várja, hogy a közeljövőben kiültessék a tatai utcákra, terekre. Idén többek között begóniákat, virágcsalánokat, mézvirágokat, hamvaskákat, büdöskéket, japánmirtuszokat, petúniákat, és csüngő begóniákat láthatunk majd városunk utcáin közlekedve.
 

Tereprendezési munkák indultak a Tópart sétányon 2019-03-07

Megkezdtük a tavaszi városszépítő munkáinkat. A múlt héten tereprendezési munkák indultak a Tópart sétányon, a kopjafa előtti területen, ahol nagyon elöregedett a növényzet, ezért megújítjuk a zöldfelületet, füvesítünk és padokat helyezünk ki. Szeretnénk a helyszínen egy olyan területrészt kialakítani, ahol egy kiránduló osztály, vagy akár egy nagyobb turistacsoport is kényelmesen elfér, és megpihenve gyönyörködhet az Öreg-tó látványában.