Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Tájékoztató online és telefonos ügyintézésről 2020-03-14

Tisztelt tataiak! A kialakult közegészségügyi helyzetre való tekintettel, valamint a magyar kormány, a koronavírus-járvány terjedésének megelőzése érdekében hozott döntéseihez kapcsolódó önkormányzati intézkedésekkel összhangban, arra kérjük Önöket, hogy a következő hetekben a személyes ügyintézés helyett részesítsék előnyben a telefonos és online lehetőségeket. A Tatai Városgazda Nonprofit Kft. vezetősége és munkatársai telefonon a 34/708 102-es számon, vagy e-mail-ben, az info@tataivarosgazda.hu címen várják bejelentéseiket, észrevételeiket a városüzemeltetési kérdésekkel kapcsolatban. Emellett továbbra is elérhetőek vagyunk közösségi felületünkön, a https://www.facebook.com/tataivarosgazda/ oldalon, ahová elküldhetik üzeneteiket. Az ingatlannal kapcsolatos ügyekben a személyes ügyfélfogadás szünetel, az ügyfélfogadás csak azokban az ügyekben megengedett, amelyekben jogszabály írja elő a személyes megjelenés szükségességét. Emellett kérjük csak halaszthatatlan, azonnali ügyintézést igénylő ügyekben keressék fel a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. telephelyét. Ingatlan ügyekben a következő elérhetőségeken kereshetik kollégáinkat: 30/691 0032, 30/603 7674. Kérjük szíves együttműködésüket, amely mindannyiunk egészségének védelmét szolgálja! Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük:   Acsai Zoltán ügyvezető
 

Kerékpárgyűjtési akció 2020-02-24

Tata Város Önkormányzata a Giro d' Italia kerékpárverseny tatai szakaszának megrendezésére készülve leselejtezett, használaton kívüli, régi kerékpárok gyűjtését szervezi. Aki rendelkezik ilyen feleslegessé vált kerékpárral, és szívesen felajánlaná a verseny tatai szakaszának pálya melletti dekorációjához, kérjük, április 1-ig juttassa el a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. telephelyére. Aki segítséget szeretne kérni a kerékpár elszállításához, hívja a Városgazda Kft. központi számát: 06/34-708-102. A működésképtelen kerékpárokat a verseny hivatalos színébe, rózsaszínbe öltöztetjük, és a május 10-i versenynapra tervezett utcai dekorációhoz fogjuk felhasználni. Készüljünk együtt a Giróra!
 

Közeleg a tavasz 2020-02-24

Ezt bizonyítja az is, hogy a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. üvegházába már megérkeztek az első palánták. Idén a tervek szerint több, mint 45 ezer tő virágot ültetünk majd ki városszerte. Az első szállítmánnyal 15 ezer palánta érkezett, köztük begónia, hamvaska, mézvirág, büdöske, petúniafélék, muskátli, balkonnövények, zsályák, paprikavirág és vinka. A palántákat a kiültetésig gondos kezek vigyázzák és nevelgetik az üvegházban, az időjárástól függően április végén, május elején kezdődik majd az elültetésük.