Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Kerékpárgyűjtési akció 2020-02-24

Tata Város Önkormányzata a Giro d' Italia kerékpárverseny tatai szakaszának megrendezésére készülve leselejtezett, használaton kívüli, régi kerékpárok gyűjtését szervezi. Aki rendelkezik ilyen feleslegessé vált kerékpárral, és szívesen felajánlaná a verseny tatai szakaszának pálya melletti dekorációjához, kérjük, április 1-ig juttassa el a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. telephelyére. Aki segítséget szeretne kérni a kerékpár elszállításához, hívja a Városgazda Kft. központi számát: 06/34-708-102. A működésképtelen kerékpárokat a verseny hivatalos színébe, rózsaszínbe öltöztetjük, és a május 10-i versenynapra tervezett utcai dekorációhoz fogjuk felhasználni. Készüljünk együtt a Giróra!
 

Megkezdődött a kidobott karácsonyfák elszállítása 2020-01-09

  A Tatai Városgazda Nonprofit Kft. a héten megkezdte a kihelyezett karácsonyfák elszállítását. A Városgazda arra kéri a tataiakat, hogy a fenyőkről távolítsanak el minden díszt, majd helyezzék őket a szelektív hulladékgyűjtők, illetve a házukhoz, háztömbjeikhez tartozó hulladékgyűjtők, szeméttárolók mellé, megkönnyítve ezzel a fák begyűjtését. Az összegyűjtött fenyőket ledarálják és fabrikettet állítanak elő belőlük, amit a rászorulók kapnak meg fűtőanyagként. A kidobott fák elszállítása folyamatosan zajlik a következő hetekben.
 

Évzáró találkozóra gyűltek össze a Városgazda munkatársai 2019-12-19

Évzáró, karácsonyi ünnepségen vettek részt a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai december 19-én. A cég munkája a városüzemeltetés teljes területét érinti, a kertészeti és szakmunkákat, utak és árkok rendbetételét, építkezést, lakásfelújításokat, városrendezést, a zöldterületek karbantartását, köztisztasági feladatokat, egészen a sportcsarnok üzemeltetéséig. Acsai Zoltán a Városgazda ügyvezető igazgatója elmondta: - jelenleg 77 munkatárssal dolgozik a Kft. Az elmúlt évek során folyamatosan csökkent a közfoglalkoztatottak száma, mára 21-en maradtak, miközben a feladat ugyanannyi, mint korábban, ezért kap kiemelt szerepet a géppark folyamatos fejlesztése.  Michl József polgármester az ünnepségen úgy nyilatkozott: - a cégnek számos olyan munkatársa van, akik korábban közfoglalkoztatottként kezdték, majd átkerültek főállásba, mellettük többen a kezdetek óta itt dolgoznak, és időközben új kollégák is bekerültek a közösségbe. A Tatai Városgazda munkatársai a lehetőségükhöz és erejükhöz képest mindent megtesznek azért, hogy a tataiak nyugodt körülmények között élhessenek és érezzék, hogy a városnak tényleg van gazdája, amely gondoskodik a környezetükről. A polgármester hozzátette: - természetesen mindig lehet kritizálni, de a városüzemeltetési munka soha nincs készen, mindig folytatni kell, újabb és újabb feladatokkal. Hálásan köszönöm ezért az erőfeszítéseiket, büszkék lehetünk rájuk, amiért ezt a rendkívül sokrétű munkát elvégzik. A Városgazda a jövőben folytatni szeretné a megkezdett eszköz valamint humán erőforrás fejlesztést, amelynek köszönhetően…