Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

A Kodály téren folytatódik a virágültetés 2020-04-28

A Tatai Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai folytatják a virágpalánták kiültetését Tatán. A Környei úti körforgalom, a Kossuth tér és a Hősök tere után a napokban a Kodály tér szépül tovább, ahová édesburgonya, szúnyogriasztó, sétányrózsa, hamvaska, petúnia, mocsári mályva, kánna, büdöske és kék zsálya kerül ki.
 

A járványhelyzet ellenére is szépül a város 2020-04-23

A Tatai Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai megkezdték az idei, egynyári növények kiültetését. A munka a Kossuth téren kezdődött, ahová nemesített nebáncsvirág és kutyatej palánták kerültek ki április 23-án. A tervek szerint az ültetés az időjárás függvényében a Kodály téren folytatódik majd.
 

Megújul a Környei úti körforgalom 2020-04-08

A napokban munkatársaink többek között a Környei úti körforgalom megújításán dolgoztak, ahol húsvétra virágokból rakták ki a Tata feliratot. Ezzel együtt elkészült az ágyás szegélyezése, a betűk keretét pedig fából alakították ki. A körforgalomba most árvácskák kerültek, melynek beszerzésével a Városgazda a helyi kertészeteket is segítette, megvásárolva tőlük a megmaradt palántákat. Amint az időjárás engedi, később egynyári palánták is kikerülnek a megújult körforgalomba.