Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Már készülünk a hétvégi strandröplabda bajnokságra is. 2017-06-21

A városba bevezető utakon dolgoztunk az elmúlt két napban, a Vértesszőlősi, a Környei és a Kocsi út került sorra. Mivel ezen a hétvégén az Építők parkjában rendezik az Országos Strandröplabda Bajnokság I. Mesterfordulóját, valamint az U14 Strandröplabda Magyar Kupát, a verseny helyszínét is megtisztítottuk, ágakat vágtunk és füvet nyírtunk. A Magyar Röplabda Szövetség sok szeretettel várja a meccsekre látogató nézőket.
 

Teherautó sofőrt keres a Városgazda 2017-06-15

C kategóriás jogosítvánnyal rendelkező teherautó sofőrt keres a Tatai Városgazda Nonprofit Kft., traktor alapú rakodógép kezelői vizsgával. Munkavégzés helye: Tata Jelentkezés módja: Részletes, fényképes szakmai önéletrajz elküldésével, az ugyvezeto@tataivarosgazda.hu email címre. További információért hívja a +36 30 691 0026-os telefonszámot.
 

A város több pontján is aszfaltoztunk... 2017-06-15

Aszfaltoztunk ma a Bacsó Béla úton, ahol gyökérfelnyomódás miatt állítottuk helyre a járdát két helyen is, a Bartók Béla lakótelepen víznyelőrácsot cseréltünk, a Komáromi úton pedig felújítottunk és akadálymentesítettünk egy járdaszakaszt.