Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Elkezdődött a kőrisfák metszése... 2017-03-22

Tavalyelőtt a város a Kossuth-térre és a környező utcákba, valamint a Kodály térre összesen 50 db nagyobb méretű gömbkőrist ültetett el. A kőrisek a kiültetést követően még nem rendelkeznek megfelelő gyökérzettel a lombkoronájuk ellátásához, ezért a koronájuk tavaszi visszametszésére van szükség azért, hogy a fák továbbra is jól fejlődhessenek. A metszések kedvező hatása, hogy a növények sokkal dúsabb lombkoronát növesztenek majd.
 

Magdikát köszöntöttük... 2017-03-22

Nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntöttük kedves kolléganőnket, Lengyeltóti Zoltánnét, aki az utóbbi 7 évben volt a Városgazda Kft. munkatársa. Magdika volt a kapcsolattartó, cégünk és az Önkormányzat között, intézte a közfoglalkoztatott program mindennapi ügyeit, fogadta és kezelte a lakossági bejelentéseket, valamint a raktározási, leltározási és személyi ügyekben is támogatta munkánkat a mindennapokban. Köszönjük az együtt töltött éveket, hálásak vagyunk lelkiismeretes munkájáért és odafigyelő gondoskodásáért!
 

Megújult a Kertvárosi Óvoda kapuja... 2017-03-21

Télen kezdtük meg a Kertvárosi Óvoda kapujának helyreállítását. A jó idő beköszöntével végre a kapu visszaköltözhetett a helyére, így most már megújulva várja a gyermekeket és szüleiket.