Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Parkolási rend a Kőkúti Iskola mögött… 2017-04-04

A Kőkúti Iskola mögötti parkolóban tereprendezés nyomán már jelzőtáblák, kihelyezett parkolásgátló oszlopok, és sövénysor is jelzi a kötelező haladási irányt, az ott parkolni szándékozók számára. Kérjük, a helyszínen vezessenek figyelmesen, tartsák be a be-és kivezető kötelező haladási irányokat. Előzzük meg a baleseteket a forgalmi rend betartásával!
 

Forgalomtechnikai tükröket helyeztünk ki a város két pontján. 2017-03-31

Az egyik a Fekete út - Naplókert utca kereszteződésébe került, ahol gyakran okozott gondot, hogy az autópálya felől általában nagy sebességgel érkeztek a járművek a kereszteződéshez, a város felől pedig lejt az út, és emiatt későn észlelhető az onnan érkező autó. A tükör mindenképpen nagy segítséget jelent az arra közlekedőknek, de mindenkit arra kérnénk, hogy a városba beérve tartsa be a sebességkorlátozást, ezzel is elkerülve a balesetveszélyes helyzetek kialakulását. A másik tükör a Szőgyéni utca Újhegyi út kereszteződésében található, ahol a Szőgyéni utcából kikanyarodók helyzetét nehezítette az út mellett található trafó, ami zavarta az akadálytalan kilátást. Balesetmentes közlekedést kívánunk mindenkinek.
 

Az Angolparkban is tavaszodik... 2017-03-30

Az Angolparkban kitisztítottuk és előkészítettük a medencéket, hogy a következő 1-2 hétben, amikor az éjszakai hőmérséklet már nem csökken 5 fok alá, újra feltölthessük őket. Érdemes már most is nagy sétákat tenni a parkban, a tavaszi napsütés egyre több növényt ébreszt fel.