Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Kihelyeztük a városi karácsonyfákat 2020-11-24

A Tatai Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai megkezdték a városban a készülődést az év végi ünnepekre. Megtörténtek a Kossuth tér díszkivilágításának előkészületei, november 24-én pedig helyükre kerültek a városi karácsonyfák is a Kossuth téren, a Harangláb előtt és Agostyánban. Az Országgyűlés téren lévő fa már megkapta a díszeket, a Kossuth téren állót a következő napokban öltöztetik ünnepi ruhába, a harmadik fenyőt pedig az agostyániak ékesítik fel. Az idei fenyők a hagyományoknak megfelelően felajánlásokból érkeztek, köszönjük a fákat a kocsi Király Lajosnénak, valamint Tatáról Mohai Ibolyának és Papp Attilánénak! A Városgazda Kft.-nél már készülnek a városi adventi koszorúk is, melyek az első adventi hétvégére kikerülnek szokott helyükre, a Kossuth térre és a tóvárosi körforgalomba.
 

Folytatjuk a lombhulladék elszállítását 2020-11-19

A Tatai Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai ezekben a hetekben városszerte folyamatosan végzik a lombhulladék összeszedését és elszállítását. A munkát lombszívóval és kézi erővel végezzük. Akik saját kertjükben, telkükön gyűjtik a lombhulladékot és szeretnék elszállíttatni, kérjük tegyék bele a Városgazda telephelyén vagy gazdaboltban megvásárolt zöldhulladék-zsákokba, majd helyezzék ki. A zsákokat a Zöldjárat viszi el.
 

Folytatjuk az őszi virágültetést a városban 2020-10-21

A héten városszerte folytatódik az őszi virágültetés. A Tatai Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai 6400 tő árvácskát ültetnek ki ezekben a napokban többek között a Kossuth téren, a tóvárosi körforgalomban és a tóparton, ahol a platánfa melletti ladikot ültettük tele virágokkal.