Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Hamarosan felújítások kezdődnek Remeteségben 2018-03-22

A Mária, az Ilona és a többi női neves utca lakói azzal a kéréssel fordultak Viczenáné Czégény Ágnes önkormányzati képviselőhöz, hogy az érintett remeteségi területen karbantartásra szorulnak az utak. A képviselő, valamint a  Tatai Közös Önkormányzati Hivatal és a Városgazda Kft. munkatársai március 22-én a helyszínen vizsgálatot folytattak, és megállapították, hogy néhány helyen gondot okoz a vízelvezetés. Ennek megoldására döntés született az egyik érintett ponton egy szikkasztó árok kialakításáról, melyet a Városgazda hamarosan megvalósít. Emellett a területen a zúzott köves utak karbantartása is elkezdődik a közeljövőben, a kigödrösödött és kátyúsodott utat fogják kijavítani, valamint a helyszínre bevezető Mária utat aszfaltozni, amint az időjárási körülmények megengedik.
 

Ma újra aszfaltoztunk a városban 2017-11-27

Ma újra aszfaltoztunk a városban. A Bezerédi utcában és a Várkanyarban a Dotto megállójától nem messze gyökérfelnyomódás miatt javítottuk ki a járdát, több helyen kátyúztunk is, és a Kosztolányi Dezső utcában a szelektív hulladékgyűjtő áthelyezését készítettük elő, az új hely aszfaltozását végeztük.
 

Elkezdődött az ünnepi készülődés 2017-11-23

Elkezdődött az ünnepi készülődés, ma karácsonyfákat állítottunk a Kossuth térre, a Harangláb elé, és a Magyary Zoltán Művelődési Központhoz.