Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Megtisztult a Naszályi úti buszmegálló az illegális hulladéktól 2018-05-31

Május 31-én reggel az előre tervezett időpontban megkezdtük a Naszályi úton az illegálisan kirakott szeméthegy eltávolítását - a Közútkezelő, a Közterület Felügyelet munkatársai és a rendőrség közreműködésével. A munkálatokhoz időszakosan teljes útlezárást kellett alkalmazni - mivel a lomot balesetveszélyes helyre pakolták ki az ismeretlen elkövetők – köszönjük az arra közlekedők türelmét! Munkatársainknak több mint három órára volt szükségük a két konténernyi, kb. 7-10 tonna hulladék eltávolításához. Fáradtságos munkájuknak köszönhetően újra tiszta, rendezett buszmegálló várja a helyszínen a  tömegközlekedést használókat. Bízunk benne, hogy nem ismétlődik meg az eset. Aki mégis tanúja lenne itt, vagy bárhol illegális szemét kihelyezésének, az kérjük, jelezze a Közterület Felügyeletnek a (34) 588 687-es számon, valamint a rendőrségnek a 112-es vagy a (34) 586 850-es hívószámon, és lehetőleg készítsen fotókat is az elkövetőről. Köszönjük!
 

Padokat cseréltünk a tóparton 2018-05-08

Az Öreg-tó partján az elhasználódott padokat cserélték ki a Városgazda munkatársai. Május 8-án hat új pad került ki a tópartra, a régieket pedig visszaszállították a Kft. telephelyére, ahol felújítják őket, majd új helyekre kerülnek ki a városba.
 

Szépül a város 2018-05-08

Nagyot nőttek a Városgazda palántái, ezért ma eljött az ideje, hogy színesebbé,  látványosabbá varázsolják a várost. A Kodály téren kezdtük kiültetni az egynyári virágokat -  rózsanádat, piros és zöld lombú édesburgonyákat, petúniákat, hamvaskákat, paprikavirágokat. A héten tovább folytatódik majd a növényültetés, mire elkészülünk, már közel 6 000 palánta fogja díszíteni a teret.