Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Július 4-én újra aszfaltoztunk a városban 2018-07-05

Az Egység utcában két aknafedelet javítottunk ki a múlt héten, most az aszfaltozással befejeződött a helyreállításuk. Két járdaszakaszt akadálymentesítettünk, az egyiket az Egység utca és az Erzsébet Királyné tér sarkán, a másikat pedig az Erzsébet Királyné téren, ahol a híd előtti rész akadálymentesítését végeztük el, valamint kijavítottunk egy tönkrement járdaszakaszt is, valamint útsüllyedéseket javítottunk a Széchenyi utcában és az Eszperantó téren. A Gábor Áron utcában pedig egy megsüllyedt aknafedelet állítottunk helyre. A munkálatokhoz öt tonna aszfaltot használt fel a Városgazda Kft. csapata.
 

A múlt hét „termése”: három tönkretett pad, egy kitört hulladékgyűjtő, és egy sérült oszlop 2018-07-02

A Bláthy Iskolával szemben ellopták a pad háttámláját, a várkanyarban a városnéző kisvonat megállójánál szintén eltűntek a háttámlák, az Öreg-tó partján a sétányon pedig a földdel tették egyenlővé az egyik padot, és a várudvarban kidöntöttek egy szeméttárolót is. A múlt héten a Derítő-tónál kihelyezett egyik útszéljelző oszlopot pedig valaki elgázolta. A folyamatos károkozás nem csak plusz pénzbe kerül, hanem jelentős többletmunkát is ad a városnak. Vigyázzunk jobban az értékeinkre, ez közös érdekünk!
 

Tovább szépült az Öreg-tó partja 2018-06-14

A Kastély tér melletti szakaszon munkatársaink fákat metszettek, levágták a sétányra benyúló ágakat, valamint megtisztították a partfalat a lovardától a várig. A nagy platán mellett új díszítőelemként egy felújított régi csónak ad helyet a frissen kiültetett - és a városunk nevét megformáló - begóniáknak, amelyeket díszsások vesznek körül. A jövő héten idén újra kikerül majd a tópartra az elmúlt években már nagy sikert aratott virágvonat is, a Víz, Zene, Virág Fesztiválra készülve.