Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Új buszváró épül Agostyánban 2018-07-10

Tavaly beszámoltunk róla, hogy két buszmegálló is megújult Agostyánban, idén pedig elkezdődött egy harmadik buszváró kialakítása is. A régi, elrozsdásodott fém vázas felépítmény helyett, a másik kettőhöz hasonló, azokhoz sokkal jobban illeszkedő, téglából épített buszváró építése kezdődött el, az új megállót körülbelül egy hónap múlva vehetik majd igénybe a tömegközlekedéssel utazók.
 

Két játszótér is megújult eszközöket kapott a városban 2018-07-09

Lakossági bejelentést kaptunk a Cseke tavi játszótér homokozójáról amely a fából kiálló két csavar miatt vált veszélyessé. Munkatársaink azonnal a helyszínre siettek és kijavították a hibát, de megállapították azt is, hogy a homokozó tartó falát ki kell cserélni. A csere a múlt héten megtörtént, most már szebb és biztonságosabb körülmények várják a legkisebbeket a tó mellett. A Kazincbarcikai utcában pedig új lépcsőt kapott a játszótér mászókája a régi elhasználódott helyett, reméljük kedvüket lelik benne a környéken lakó gyermekek.
 

A nemrég megrongált padokat állítottuk helyre pénteken 2018-07-06

A Bláthy Iskolánál és a várkanyarban újra van háttámlájuk és kaptak festést is, a tóparti összetört pad pedig teljesen megújult, kicseréltük az ülődeszkákat és a háttámlát, valamint le is festettük. Reméljük vigyázni fognak rájuk!