Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Járda épült a buszváróhoz 2017-10-18

Befejeződött az Agostyáni és Bacsó Béla út kereszteződésénél a buszmegállóhoz vezető járdaszakasz meghosszabbítási munkálata, mostantól könnyebb lesz megközelíteni a buszvárót az új aszfaltozott járdán.
 

A Városgazda Kft. is részt vett a III. Megyei Közfoglalkoztatási Kiállításon 2017-09-06

Tatabányán a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal székházában rendezték az idei, III. Megyei Közfoglalkoztatási Kiállítást, melynek célja bemutatni a közfoglalkoztatottak sokrétű munkáját, és annak hatását a települések fejlődésére. Komárom-Esztergom megyében a közfoglalkoztatási programokban résztvevők havi átlagos létszáma: 2616 fő, a kisebb települések és a városok részéről is egyaránt jelentkezik igény közfoglalkoztatási feladatokat ellátására. A foglalkoztatottak országos közfoglalkoztatóknál, önkormányzatoknál és intézményeiknél, valamint civil és karitatív szervezeteknél dolgoznak. A szakmai találkozón a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. is szerepelt a kiállítók között, hiszen a cég idén már harmadik éve vesz részt a Belügyminisztérium által meghirdetett országos hajléktalan mintaprogramban. Az évente 12 főt foglalkoztató program márciustól-márciusig tart, ezen időszak alatt a minisztérium finanszírozásának köszönhetően a Városgazda munkatársaként dolgozhatnak a hajléktalanok: hulladékgazdálkodási, kertészeti, lombhulladék kezelési munkákat látnak el, és segítenek egyéb városüzemeltetési feladatok végrehajtásában is. Acsai Zoltán, a Kft. ügyvezető igazgatója a kiállítás helyszínén elmondta: - részvételük a rendezvényen azért is fontos számukra, mert a foglalkoztatáson túl a program komoly beruházásokra is lehetőséget nyújt, és szeretnék széles körben is megmutatni eredményeiket, valamint a mindennapi feladatokat is, amelyek komoly értéket képviselnek a helyi közösség életében. Acsai Zoltán hozzátette: - A Városgazda a jövőben is tervezi, hogy intenzíven kihasználja a közfoglalkoztatási program nyújtotta lehetőségeket, tovább kamatoztatva azokat a város…
 

Megtisztulnak az útszegélyek a városban. 2017-08-24

Ma a város több pontján, az Agostyáni és az Újhegyi úton, illetve az Egység utcában és a Keszthelyi utcán is útszegély és útburkolat tisztítást, valamint gyomtalanítást végeztünk. Kérjük a gépkocsival közlekedőket, ha munkatársaink mellett az úttesten éppen elhaladnak, lassítsanak le és vezessenek figyelmesebben, vigyázzanak rájuk! Türelmüket köszönjük!