Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Helyére került a buszváró a Veres Péter utcában 2017-11-15

Helyére került ma a buszváró a Veres Péter utcában, ezzel befejeződött a buszmegálló felújítási munkálata. Mostantól itt is védett helyen várakozhatnak a buszra várakozók.
 

Befejeződött a Veres Péter utcai buszmegálló aszfaltozása 2017-10-25

Egy újabb buszmegálló, és a hozzá vezető járdaszakasz aszfaltozása fejeződött be a Veres Péter utcában, hamarosan a buszvárót is kihelyezzük a megállóba, hogy védett helyen várakozhassanak a buszra várakozók.
 

Ősszel is van lehetőség a lomtalanításra 2017-10-18

A Tatai Városgazda Nonprofit Kft. az Önkormányzat megbízásából minden évben legalább egyszer biztosítja a lomtalanítás lehetőségét a tataiak számára. Idén tavasszal az elmúlt időszak legnagyobb mennyiségű lom hulladékát szállították el. Az áprilisban és májusban lezajlott lomtalanítás alkalmával sor került a háztartásokban keletkező veszélyes hulladékok (festék származékok, akkumulátor, fáradt olaj, festék patron, stb.), valamint az elektronikai hulladékok begyűjtésére is. Az őszi időszakban is van lehetőség a lomok rendezett leadására. A hulladékgazdálkodási közszolgáltatást végző Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. (34/361-411) előzetes egyeztetést követően ugyanis ingyenesen igénybe vehető - házhoz menő lomtalanítást végez. Fontos, hogy a lomtalanításra kizárólag előzetes egyeztetéssel van lehetőség, melynek során a szállítás időpontját és a helyszínt szükséges tisztázni ahhoz, hogy a maximum 1 m3 lomot el tudják szállítani.