Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Vadgesztenye és hársfa permetezés júliusban 2021-07-05

Tata Város Önkormányzata megbízásából a kecskeméti Növényvédő és Kártevőirtó Kft. szakemberei a vadgesztenyefák és a hársfák permetezését végzik 2021. július 7. és 21. között az esti órákban a város területén. A használt permetszer az egészségre és a méhekre sem ártalmas, de az élelmezési várakozási idő 14 nap zöldség és gyümölcs esetén.
 

Sofőr munkatársat keresünk! 2021-06-28

A Tatai Városgazda Nonprofit Kft. sofőr munkatársat keres, elsősorban fűnyíró traktor vezetésére. Elvárás: B kategóriás jogosítvány. Jelentkezni a 06/30 691-0026-os telefonszámon lehet.
 

Párakapuk alatt frissülhetünk a nagy melegben 2021-06-18

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelzése szerint kezdetét veszi az idei első hőségidőszak, a következő napokban ugyanis egyre nagyobb területen haladja meg a napi középhőmérséklet a 25 fokot. A Tatai Városgazda Nonprofit Kft. ezért párakapukat helyezett ki a Kossuth térre, a Magyary Zoltán Művelődési Központhoz, és a Haranglábhoz. Az utóbbi két helyszínen a kapuk mellett vízvételi lehetőség is van. A nagy melegben legyenek óvatosak, igyanak minél több folyadékot, ha lehet, keressék a szabadban az árnyékos helyeket. Fontos odafigyelni az UV sugárzás elleni védekezésre, lehetőleg világos, természetes anyagú ruházat, széles karimájú kalap, napszemüveg viselésével, de a megfelelő faktorszámú naptej használatára is szükséges lehet – hangsúlyozza a meteorológia szolgálat.