Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Szemeteseket rongáltak az Öreg-tó partján 2020-05-28

A kukákat a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. készítette, a rongálók a fém szeméttárolók felső peremén lévő fülecskéket hajlították le. A Városgazda, telephelyén fogja kijavítani a szemeteseket, melyeket újra is kell majd festeni.
 

Örömmel támogatjuk az önkéntes, városszépítő munkát! 2020-05-16

A Tatán és környékén élők Fóruma szervezésében már 7. alkalommal rendeztek tavaszi nagytakarítást május 16-án délelőtt. Az önkéntes szemétszedés helyszíne ezúttal a Kazincbarcikai utca volt, ahol a körzet önkormányzati képviselője, Purgel Zoltán alpolgármester és Kovács Attila önkormányzati képviselő is bekapcsolódott a munkába. A helyszínen a Május 1. út 47. szám alatti lakóközösség tagjai is kivették a részüket a feladatokból, ők rendszeresen szépítik, takarítják lakótömbjük környezetét. A szemétszedéshez az eszközöket ezúttal is a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. biztosította. A Tatán és környékén élők Fórumának önkéntes akciósorozatában idén már hatvanan vettek részt, köszönjük az önkéntesek munkáját, melyet Gönczy Mihály koordinál!
 

Fém kerítést kapott a Cifra-malomnál lévő híd 2020-05-15

A Tatai Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai március 3-án zárták le az autóforgalom elől a Tópart sétányon, a Cifra-malomnál lévő hidat. A területen gépjárművel egyébként nem lehet közlekedni, csak a külön behajtási engedéllyel rendelkező gépjárművek (a közszolgáltatók) használhatták. A híd részletes állapotfelmérésének elvégzését követően kerül majd sor a helyreállításra. A záró korlátokat március elején szalaggal kötötték össze, de mivel a szalagokat több ízben megrongálták, ezért most fém kerítéseket helyeztek el a helyszínen, ezzel biztosítva a lezárást és a gyalogosok számára kijelölt helyet. A kerítésen fényvisszaverő prizmák vannak, így rossz látási viszonyok között is láthatóak. Gyalogosan és kerékpárral továbbra is lehet a helyszínen közlekedni.