Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Megkezdtük a fák elhordását és a tereprendezési munkákat a viharos szél után 2022-01-31

A vasárnapi erős szél városunkban több helyszínen is okozott fakidőléseket, ágak leszakadását. A Tatai Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai a szélvihar ideje alatt csak a legszükségesebb elhárítási munkákat tudták elvégezni, hiszen az időjárási körülmények miatt akkor a munkavégzés élet és balesetveszélyes volt. A rossz idő elmúltával azonnal megkezdtük a fák elhordását és a tereprendezési munkákat, melyeket a következő napokban folyamatosan végeznek kollégáink. Ma többek között az Angolparkban és az Öreg-tó partjának számos pontján dolgoztunk. Emellett kollégáink elkezdték a tóparti korlát helyreállítását is a Kastély térnél, ahol még múlt hét pénteken dőlt rá egy vastag faág a korlátra, összezúzva két tartóoszlopot is.
 

Ingatlanos munkatársat keres a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. 2022-01-31

Munkatársat keres a Tatai Városgazda Nonprofit Kft., irodai, adminisztratív munkára és ingatlankezeléssel kapcsolatos helyszíni feladatok ellátására.   A jelentkezés feltételei: - érettségi - határozott fellépés - jó kommunikációs készség - B kategóriás jogosítvány. A munkavégzés helye: Tata A jelentkezés módja: részletes, fényképes szakmai önéletrajz elküldésével, az ugyvezeto@tataivarosgazda.hu email címre. További információért hívja a +36 30 691 0026-os telefonszámot.
 

A VERTIKÁL Zrt. tájékoztatója a szelektív hulladékszállítás 2022. évi rendjéről 2022-01-17

A VERTIKÁL Nonprofit Zrt. az elmúlt évhez hasonlóan 2022-ben is térítésmentesen végzi a háztartásonkénti szelektív hulladékgyűjtést. Havonta két alkalommal lehetősége van a tulajdonosoknak az újrahasznosítható, illetve egy alkalommal a komposztálható hulladék elszállíttatására az előre meghirdetett, a csatolt táblázatban szereplő szállítási napokon. Újrahasznosítható hulladékok gyűjtése Önnek csak annyit kell tennie, hogy az elszállítás napján reggel 6:00 óráig a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. által tavaly kiszállított szelektív gyűjtőedénybe, vagy nagyobb méretű hulladék esetén (például: kartonpapír) kötegelve kihelyezi az ingatlana elé a következő elkülönítetten gyűjtött anyagokat: Csomagolási hulladék: • Műanyag (pl. Ásványvizes, üdítős, PET, egyéb flakonok) • Tiszta csomagoló fóliák, fém- és aludobozok (sörös, üdítő, konzerves) • Papír (újság és karton), illetve a kombinált csomagolóanyagok (pl. tejes és gyümölcsös, Tetra-Pack) • Fém- és aludobozok (sörös, üdítős, konzerves) FONTOS: Kérjük, hogy a szelektíven előválogatott hulladékok közé üveget NE helyezzen! Mindig gondoljon arra, hogy minden hulladékunkkal emberek dolgoznak. Lehetőség szerint az újrahasznosítható anyagok tisztán, laposra taposva/hajtogatva kerüljenek a gyűjtőzsákba. Üveghulladékok gyűjtése Társaságunk 2022-ben is minden településen biztosítja az üveg hulladék elkülönített gyűjtését, hulladékgyűjtő szigeten, illetve üveghulladék gyűjtőponton történő edényzetek elhelyezésével. - Tata, Május 1. úti Piactér - Tata, Zsigmond utca-Jázmin utca (bolt mellett) - Tata, Honvéd utcai ABC; Mindszenty téri ABC - Tata, Május 1.…