Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Közel 50 ezer palánta vár kiültetésre a Városgazda üvegházában 2022-04-21

Közel 50 ezer virágpalánta növekszik jelenleg a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. üvegházában, a növények városunk közterületeit szépítik majd. Az üvegházban többek között petúniát, büdöskét, vinkát, begóniát, hamvaskát, mézvirágot, díszcsalánt, legyezővirágot és balkon aranyát nevelnek. A növényeket a tervek szerint - amennyiben a fejlődésük és az időjárás is engedi -  május második hetében kezdik majd kiültetni Tata és Agostyán közterületeire. Addig is gondos kezek ápolják, öntözik a palántákat az üvegház falai között.
 

Zajlik a mentőállomás behajtójának felújítása 2022-04-12

A tatai Városgazda Nonprofit Kft. megkezdte a tatai mentőállomás garázsok előtti behajtójának felújítását. A helyszínen kollégáink először 30 cm mélyen feltörték a betont, majd 40-50 centiméterre mélyítették a területet. Ezt követően geotextilt helyeztek az alapba, mivel ingoványos, felázott a terület, ez segíti stabilizálni az útalapot. A következő lépésben vasalt betont helyeznek majd az érintett szakaszra, ami a hagyományosnál magasabb szilárdságú burkolat. A felújítási munka térkövezéssel zárul majd.
 

Takarítónőt keresünk! 2022-03-31

Takarítónőt keres a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. a Güntner Aréna Városi Sportcsarnokba. Jelentkezni a 06/30- 691-0026-os telefonszámon lehet.