Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Beköszöntött a palántázás időszaka 2019-03-13

Jön a tavasz, a Városgazdánál is beköszöntött a palántázás időszaka. A cég telephelyén található üvegházban már több ezer apró növény várja, hogy a közeljövőben kiültessék a tatai utcákra, terekre. Idén többek között begóniákat, virágcsalánokat, mézvirágokat, hamvaskákat, büdöskéket, japánmirtuszokat, petúniákat, és csüngő begóniákat láthatunk majd városunk utcáin közlekedve.
 

Tereprendezési munkák indultak a Tópart sétányon 2019-03-07

Megkezdtük a tavaszi városszépítő munkáinkat. A múlt héten tereprendezési munkák indultak a Tópart sétányon, a kopjafa előtti területen, ahol nagyon elöregedett a növényzet, ezért megújítjuk a zöldfelületet, füvesítünk és padokat helyezünk ki. Szeretnénk a helyszínen egy olyan területrészt kialakítani, ahol egy kiránduló osztály, vagy akár egy nagyobb turistacsoport is kényelmesen elfér, és megpihenve gyönyörködhet az Öreg-tó látványában.
 

A jó szándék kortalan 2019-02-26

Az első kora tavaszi napsütés sokakat kicsal a szabadba, és vannak akik ilyenkor a környezetükre is odafigyelnek. A Bartók Béla úti társasházak egyik kedves lakója kupacokba gyűjti a leveleket és száraz ágakat, ezzel a mi munkánkat is segítve. Köszönjük neki, és minden tatainak, aki tesz is azért, hogy tisztább, rendezettebb környezetben éljünk!