Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Újra kikerültek a virágpiramisok a Kossuth térre 2020-06-03

A jó idő beköszöntével újra kikerültek a virágpiramisok a Kossuth térre, ahová megújult virágládákat is kihelyeztek a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai. A ládákban petúnia, édesburgonya, sétányrózsa és zsálya, a piramisokban pedig muskátli, hópehelyvirág és petúnia bontogatja a szirmait. Az elmúlt időszakban a közterületeken városszerte több, mint 40 ezer palántát ültettünk ki a nyári időszakra.
 

Szemeteseket rongáltak az Öreg-tó partján 2020-05-28

A kukákat a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. készítette, a rongálók a fém szeméttárolók felső peremén lévő fülecskéket hajlították le. A Városgazda, telephelyén fogja kijavítani a szemeteseket, melyeket újra is kell majd festeni.
 

Örömmel támogatjuk az önkéntes, városszépítő munkát! 2020-05-16

A Tatán és környékén élők Fóruma szervezésében már 7. alkalommal rendeztek tavaszi nagytakarítást május 16-án délelőtt. Az önkéntes szemétszedés helyszíne ezúttal a Kazincbarcikai utca volt, ahol a körzet önkormányzati képviselője, Purgel Zoltán alpolgármester és Kovács Attila önkormányzati képviselő is bekapcsolódott a munkába. A helyszínen a Május 1. út 47. szám alatti lakóközösség tagjai is kivették a részüket a feladatokból, ők rendszeresen szépítik, takarítják lakótömbjük környezetét. A szemétszedéshez az eszközöket ezúttal is a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. biztosította. A Tatán és környékén élők Fórumának önkéntes akciósorozatában idén már hatvanan vettek részt, köszönjük az önkéntesek munkáját, melyet Gönczy Mihály koordinál!