Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Új párakapukat helyezett ki a Városgazda 2022-06-28

Június 27. hétfő nulla órától csütörtök éjfélig a legmagasabb, harmadfokú hőségriasztás van érvényben hazánkban. Az országos tisztifőorvos akkor rendel el harmadfokú hőségriasztást, ha a napi középhőmérséklet legalább 3 egymást követő napon meghaladja a 27 fokot. Kérjük a tataiakat és a városunkba érkezőket hogy: -a nagy melegben fogyasszanak több folyadékot, ha útnak indulnak - akár gyalogosan, akár bármilyen közlekedési eszközzel - tartsanak maguknál palackban vizet, -kerüljék a kávé, az alkohol, a magas koffein- és cukortartalmú üdítők és zsíros ételek fogyasztását, különösen figyeljenek erre a szabadtéren dolgozók, illetve a szabadtéri rendezvényeken szórakozók, -11.00 és 15.00 óra között ne tartózkodjanak a tűző napon, -védjék bőrüket a leégés ellen megfelelő öltözködéssel, szellőző ruházattal és napvédő készítmények alkalmazásával, -valamint lehetőség szerint vegyék igénybe a hűtött helyiségeket. Tatán több nyilvános helyen is lehet ivóvízhez jutni a nap folyamán, ezek a helyszínek a következők: -a Tatai Közös Önkormányzati Hivatal épületében a Kossuth tér 1. szám alatt nyitvatartási időben, -a Magyary Zoltán Művelődési Központban a Váralja utca 4. szám alatt nyitvatartási időben, -az Új Kajakház Ökoturisztikai Központban a Tópart sétányon nyitvatartási időben, -az Öreg tó partján a Platán Étterem mellett, - a VIII. dűlőben, -a Keszthelyi utcai játszótérnél, -a tatai vasútállomáson, -a tóvároskerti vasútállomáson, - és az Angolparkban.…
 

Részlegvezető munkatársat keresünk 2022-06-14

Parkfenntartási és munkaszervezési feladatok ellátására keres részlegvezető munkatársat a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. A tevékenységi kör főbb jellemzői: - Férfi kollegák munkájának koordinálása és irányítása - Park és erdőfenntartással kapcsolatos feladatok elvégzésének szervezése - A munkaterülethez kapcsolódó működési, beruházási, beszerzési és finanszírozási döntések előkészítése - Adminisztrációs feladatok Jelentkezni személyesen lehet, a 06/30- 691-0026-os telefonszámon.
 

Megkezdődött a virágültetés a városban 2022-05-20

Városszerte megkezdte a virágültetéseket a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. A héten a Kodály-teret is szépítették munkatársaink, ahová több, mint 6 ezer tő növény került ki, kánna, díszcsalán és petúnia különböző színekben valamint büdöske és batáta. Közel 50 ezer virágpalántát nevelt a tavaszi időszakban üvegházában a Városgazda Kft. Ezekben a hetekben a növények kiültetése zajlik többek között a Kossuth térre, a tóvárosi körforgalomba, a Kapucinus templomhoz és az Öreg-tó partján.