Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Sérült járda felújítását kezdtük meg 2019-07-01

Múlt héten a Thury György utcában gyökérfelnyomódás miatt sérült járdaszakasz kijavítását kezdték meg a Városgazda munkatársai. A töredezett burkolatot felbontottuk és előkészítettük az aszfaltozásra, a héten a munka az új járdafelület kialakításával fejeződik be.
 

Megújult az Építők parki buszváró 2019-06-27

Az Építők parki fejlesztés részeként megújult az ott található buszöböl is, amelyhez a Városgazda munkatársai múlt héten új buszvárót is kihelyeztek. Tegnap a buszváróba bekerült a pad is, és hamarosan a hulladékgyűjtő is a helyére kerül.
 

A Városgazda is várja a dolgozni vágyó diákokat 2019-06-17

„Nyári diákmunka ” elnevezéssel 2019-ben újra elindul Tatán az a  munkaerő-piaci program, melynek köszönhetően a folyamatos nappali  tagozatos hallgatói jogviszonnyal rendelkező 16-25 év közötti diákok a  vakáció ideje alatt napi 4-6 órában diákmunkát vállalhatnak az  önkormányzatnál és intézményeinél. A diákmunkáról a Magyary Zoltán Művelődési Központban tartottak  tájékoztatót június 17-én. A helyszínen az önkormányzat és  intézményeinek vezetői részletesen ismertették a Tata Város  Önkormányzatánál, a Tatai Városgazda Kft-nél, a Városkapu Zrt.-nél, a  Kuny Domokos Múzeumnál, a Móricz Zsigmond Városi Könyvtárnál és a  Szociális Alapellátó Intézménynél elérhető nyári álláslehetőségeket. Michl József polgármester az eseménnyel kapcsolatban elmondta: - Hosszú  ideje komoly segítséget nyújt a magyar kormány hazánkban a diákmunkához,  hiszen az állam fizeti az önkormányzatoknál dolgozó tanulók bérét. Tatán  az elmúlt években egyre növekvő létszámban vettek részt diákok a nyári  munkákban, amit nem csupán a pénzkereset miatt érdemes elvállalni, hanem  mert nagyon izgalmas tapasztalatokat is lehet szerezni általa a munka  világáról, ami később hasznára válhat mindenkinek, és segítheti a  pályaválasztást is. A tatai eseményre Dr. Kancz Csaba is ellátogatott, a kormánymegbízott  tájékoztatott arról, hogy idén megyeszerte több mint ezer diákot tudnak  foglalkoztatni az önkormányzati cégek, intézmények, és több mint 150  millió forint áll rendelkezésre a bérek kifizetésére. Az előző évek  programjai nagyon sikeresek voltak,…