Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Újra virágokat ültettünk a héten a Tópart sétányon 2019-09-07

Ahol a Magyary Zoltán szobornál található virágágyásban cseréltük ki a nyári növényeket. A helyszínen többek között évelő őszirózsát, napvirágot, díszperjét, díszsást valamint vörös és sárga lombú tűzesőt ültettünk, és elkezdtük az Öreg halász szobra melletti ágyásban is a növénycserét.
 

Befejeződött a Kiss Ernő utcai járdaszakasz felújítása 2019-09-06

Szeptember 6-án befejeződött a Kiss Ernő utcai járdaszakasz felújítása, új aszfaltot kapott a járófelület. Az utcában gyökérfelnyomódás miatt kellett egy sérült járdarészt kicserélni, az ezt következő szakaszon szintén megújítottuk a felületet, és a járda József Attila utca felőli végében két új hídfejet is beépítettünk. A Hamari Dániel és Thury György utcák kereszteződésében szintén aszfaltoztunk, ott egy mozgáskorlátozott lejárót alakítottunk ki, valamint egy szakaszon a sérült járdát is megújítottuk.
 

A Tópart sétányhoz felvezető lépcsőnél ültettünk virágokat 2019-08-30

és tisztítottuk ki a virágágyásokat, ezzel is készülve a közelgő őszre. Többek között dísznádat, díszperjét, árnyékliliomot, szellőrózsát, sudárzsályát, tűzesőt, sásliliomot, őszirózsát, és páfrányt ültettek ki munkatársaink.