Tatai Városgazda Nonprofit Kft.
A város szolgálatában…

Faültetéssel indul a tavasz 2023-03-02

Március 2-án munkatársaink is segítették a Tatai Közös Önkormányzati Hivatal önkéntes városszépítő munkáját, melynek nyomán 14 vörös tölggyel és két mocsári cédrussal gazdagodott az Angolkert. A hivatal közössége az elmúlt évben is több alkalommal végzett növényültetést, illetve tereprendezést a város különböző pontjain, s ahogyan 2022-ben, úgy ebben az évben is a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. adja a támogatást az önkéntes munkához. Ma a gödrök kiásását és a terep előkészítését végezték kollégáink a Cseke-tó partján, s a tervek szerint a közös munka az év folyamán havi rendszerességgel tovább folytatódik majd.
 

Befejeződtek a munkák a Honvéd utcán 2023-02-28

Befejeződtek a munkálatok a Honvéd utcán, ahol az ott élők kérésére újítottak fel egy vízelvezető árkot a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai. Az árok mélyítése és megtisztítása mellett a helyszínen kicseréltük a megrongálódott átereszt, helyreállítottuk a megsüllyedt kapubejárót és a buszmegállóhoz vezető járdát valamint környezetét rendbe hoztuk. A tartósan jobb időjárás beköszöntével füvesíteni fogjuk a megújított árokfalat.
 

Két új közlekedési tükröt helyeztünk ki a városban 2023-02-23

A napokban két helyszínre is közlekedési tükröket helyeztek ki a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai a biztonságosabb közlekedés érdekében. Az egyik tükör a Vasút utca végén kapott helyet, míg a másik a Bartók Béla u. 1-3-as tömbbel szemben. Utóbbi lakossági kérést követően került kihelyezésre, így a lakótelepről kihajtók már sokkal jobb rálátást kapnak az Ady Endre út felől érkező forgalomra.